IVANČNA GORICA

211 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 211 m2, samostojna, zgrajena l. 2024, P+1, Moderno zasnovana stanovanjska stavba v mirnem in urejenem naselju samostojnih hiš. Na robu naselja, s čudovitim pogledom na zelenje, prodamo. Cena: 490.000,00 EUR

Kvalitetno grajena hiša ima prostorno in funkcionalno razporeditev prostorov. Zgrajena je do III. gradbene faze z ravno streho.

Pritličje obsega 126 m2 bivalne površine, nadstropje pa 85 m2. V pritličju je tudi velika odprta garaža za dva do 3 avtomobile.

Razporeditev prostorov v pritličju: odprta garaža, kolesarnica, vetrolov, dnevna soba s kuhinjo, dnevni WC in velik večnamenski prostor v osnovi namenjen fitnesu, lahko pa je delovna soba, dve spalnici.

Nadstropje je sestavljeno iz dela kjer je garderobni prostor, kopalnica in spalnica, ter dela kjer sta dve sobi, kopalnica in utility.

V nadstropju je v vmesnem zunanjem delu prostor za počitek in sprostitev, kjer si lahko postavite savno, uredite bralni kotiček in namestite ležalnike.

Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko. V pritličju je vgrajen dimnik za kamin.

Na delu parcele je narejena podzemna klet in vkopan rezervoar za vodo velikosti 25 m3.

ZK urejeno. Brez bremen. Urejena meja in dostop na malo prometno lokalno cesto.

Hiša že ima električni in vodovodni priključek in je že v obratovanju, optika gre ob parceli, kanalizacijski jašek pa je na parceli.

Do AC odcepa Ivančna gorica je 400 m, v neposredni bližini je vrtec, osnovna šola, srednja šola, trgovina, zdravstveni dom ter železniška in avtobusna postaja. Do šole vodi varna pešpot.

V bližini so sprehajalne poti, igrišča za otroke, poleg šole je novo športno igrišče, novo teniško igrišče in drugi rekreacijski prostori.

Nepremičnino odlikuje:

– kvalitetna gradnja,

– odlična lokacija, bližina vse infrastrukture,

– sama lokacija vam nudi kvalitetno preživljanje prostega časa v naravi,

– obenem pa je to odlična priložnost za nakup vašega doma, ki ga lahko dokončate po vaših željah in potrebah.

Basic Details
Nepremičnina : Hiša
Vrsta : PRODAJA
Cena : 490.000€
Velikost : 211 m²
Leto izgradnje : 2024
Zemljišče : 0 m²
Features
Energetska izkaznica : EI izračun ni mogoč
Hiša PRODAJA
  • Velikost : 211 m²
490.000€
Kontaktirajte nas

one × 1 =