GROSUPLJE

381.90 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 381,9 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 2014, 620 m2 zemljišča, Kvalitetno grajena hiša na odlični lokacij. Del hiše je dokončana, del hiše pa vam daje možnost da sami dokončati po vaših potrebah in željah. Hiter dostop do avtocestnega odcepa in vse ostale infrastrukture.

Prodajna enota stavbe zajema celotno pritličje in celotno mansardo stavbe ter polovico kletnih prostorov. Enota stavbe ima svoj vhod, svojo hišno številko in lastne števce. Glede uporabe in zasebnosti je popolnoma ločena z drugo manjšo enoto.

Hiša je bila v osnovi zgrajena leta 1977. V letu 2014 pa je bila popolnoma adaptirana, tako da so od prvotne hiše ostali samo nosilni zidovi. Mansarda in vhodni del pa so zgrajeni na novo. Grajeno v skladu z gradbeno dokumentacijo.

V kletnih prostorih ki imajo dnevno svetlobo je velik predprostor in prostor za garderobo, kurilnica s pralnico, likalnica in dve sobi, ki jih lahko uporabite za delovne sobe, sobe za rekreacijo, namestite savno oz uredite po vaših potrebah.

V pritličju je predprostor, prostor z garderobnimi omarami, velik osrednji del kjer je kuhinja z jedilnim delom, dnevno sobo, ki ima izhod na zimski vrt in naprej na teraso, spalnico,veliko kopalnico z WC-ji in ločen WC.

V mansardi ki ni čisto dokončana pa je osrednji del, ki ima izhod na teraso in lep pogled na gozd, dve veliki otroški sobi vsaka ima še dodatni del za garderobo, spalnico, kopalnico in WC.

Ogrevanje toplotna črpalka.

Hiša ima skrbno premišljeno arhitekturo in funkcionalno razporeditev prostorov. Ima velika okna in terase obdane z zelenjem.

Ima dobro lokacijo, hiter dostop do avtocestnega odcepa in vse infrastrukture, obenem pa hiter dostop v naravo saj meji na gozdno zemljišče.

Hiša nudi možnost takojšnjega prevzema. Potrebno bi bilo namestiti še del opreme. HIša je energijsko očiščena.

CENA: 450.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Hiša
Vrsta : PRODAJA
Cena : 450.000€
Velikost : 381.90 m²
Leto izgradnje : 1977
Leto adaptacije : 2014
Zemljišče : 620 m²
Hiša PRODAJA
  • Velikost : 381.90 m²
450.000€
Kontaktirajte nas

seven + fifteen =