ČRENŠOVCI

13,388 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 13.388 m2, zazidljiva, za industrijsko gradnjo, z že pridobljenim gradbenim dovoljenjem za poslovno proizvodni objekt s pomožnim servisnim objektom, ter z že izvedenimi zemeljskimi deli. Možnost takojšnjega začetka gradnje.

Gradbeno dovoljenje je pridobljeno za proizvodni objekt v dveh etažah in sicer pritličje v velikosti 2.561 m in nadstropje v velikosti 766 m, ter za pomožni objekt v velikosti 134 m.

Na delu zemljišča kjer je predvidena gradnja so že narejena vsa zemeljska dela in utrditev, tako da se že lahko prične z gradnjo temeljne plošče.

Dostop do nepremičnine je urejen po javni asfaltirani cesti. Vsi priključki so ob parceli (vodovok, kanalizacija, elektrika, telekomunikacija).

Nepremičnino odlikuje:

– lokacija: ugodne prometne povezave. Do avtoceste A-5 Maribor-Budimpešta je le 6 km, do železniške postaje Beltinci-Lipovci le 9 km. Bližina Avstrije (cca 20 km), bližina Madžarske (cca 12 km) in do Hrvaške (le cca10 km).

– možnost priključitve na zemeljski plin, ugodna energijska povezava.

– velikost parcele. Možnost širitve.

– že pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje, in narejena vsa zemeljska dela, narejeni projekti izvedenih del. To omogoča takojšen začetek gradnje in velik prihranek na času glede pridobivanja gradbene dokumentacije.

Slike na oglasu predstavljajo vizualizacijo objekta, za katerega je pridobljeno gr. dovoljenje. Možnost spremembe načrta. Na parceli ni objekta, narejena pa je utrditev.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

CENA: 780.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Parcela
Vrsta : PRODAJA
Cena : 780.000€
Velikost : 13,388 m²
Leto izgradnje : 0
Zemljišče : 0 m²
Parcela PRODAJA
  • Velikost : 13,388 m²
780.000€
Kontaktirajte nas

10 − nine =