ŠENTVID PRI STIČNI

38 m² - Slovenija

Property Description

Velikost ŠENTVID PRI STIČNI, 38.000 m2, kmetija, Domačija stoji na lepi, sončni lokaciji, obdana s travniki in gozdovi. Za ljubitelje narave in mirnega podeželskega življenja, tudi kmetovanja.

Domačijo sestavljajo:

STAVBNA ZEMLJIŠČA v velikosti približno 1000 m2, na katerih stojita dve stanovanjski hiši ter gospodarski objekt, v katerem je hlev za živino. V podaljšku gospodarskega objekta je nadstrešek za kmetijske stroje. Novejša stanovanjska hiša je primerna za bivanje, starejša je lepo vzdrževana, vendar potrebna obnove. Vsi objekti so priključeni na elektriko in vodo. Do hiše je pripeljana kanalizacija in optika.

KMETIJSKA ZEMLJIŠČA v velikosti 37.000 m2: v naravi travniki in obdelane njive, ki so v enem kosu povezane z domačijo. Nudijo možnost kmetovanja, vzrejo živali, tudi ekološke pridelave hrane, saj v bližini ni industrije ali druge večje infrastrukture.

Kmetijska zemljišča se raztezajo na rahlo valovitem pobočju takoj za hišo, kjer stoji kozolec in od koder je čudovit pogled na Šentvid in okoliške vasi.

Možen je nakup še dodatnega kmetijskega zemljišča. Možen tudi nakup gozda v velikosti 26.000 m, ki pa je nekoliko oddaljen.

CENA: 350.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Kmetija
Vrsta : PRODAJA
Cena : 350.000€
Velikost : 38 m²
Leto izgradnje : 0
Kmetija PRODAJA
  • Velikost : 38 m²
350.000€
Kontaktirajte nas

3 × 2 =