KRANJSKA GORA

66.97 m² - Slovenija

Property Description

66,97 m2, 1,5-sobno, zgrajeno l. 2020, mansarda, V novozgrajenem objektu se prodaja svetlo, prostorno stanovanje s čudovitim pogledom na smučišče v Kranjski Gori.

Stanovanje sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico in dnevnim prostorom, ki ima izhod na balkon, spalnice in kopalnice. Skupna površina 66,97 m2 od tega bivalne površine 63,97 m2 ter 3 m2 kleti. Stanovanju pripadata dva parkirna mesta.

Stanovanje A5 se nahaja v enem izmed dveh novozgrajenih objektov v Savskem naselju. Objekta se nahajata v naravnem, mirnem, zelenem okolju, s čudovitim pogledom na naravo, gore in Kranjsko Goro.

Objekta sta že v končni fazi gradnje. Gradnja je nadstandrdna- zelo dobra izolacija, hrastov parket, lesena okna, talno gretje na individualno topolotno črpalko, klima in priključek za kamin. Dokončanje predvidoma avgust/september 2020.

V dveh objektih na voljo le še 4 stanovanja od 13.

TEHNIČNI OPIS OBJEKTA

Etažnost objekta je P+N+M

ATRIJI, LOŽE Stanovanja v pritličju imajo izhode na zunanje zelene površine na severni, vzhodni in južni strani objekta, ostala pa imajo pokrite lože.

KOLESARNICA je stacionirana med objekti.

GRADNJA je klasična opečnata povezana s protipotresnimi arminobetonskimi elementi. Visoko izolativna toplotna in zvočna izolacija – 18 cm.

STREHA: Strehi obeh stanovanjskih objektov sta simetrični dvokapnici z lesenim ostrešjem. Ostrešje je sestavljeno iz masivne lesene lepljene konstrukcije, z vmesno toplotno izolacijo, parno zaporo in finalno oblogo iz mavčno kartonskih plošč. Streha je izolirana z dvema slojema toplotne izolacije iz mineralne volne v skupni debelini 30 cm.

FASADA objekta je izolirana s toplotno izolacijo iz kamene volne debeline 18 cm.

Notranje predelne stene so opečne debeline 10 cm, obojestransko ometane z 2 cm ometa.

OKNA, NOTRANJA VRATA Vgrajena so lesena okna, balkonska vrata in nagibno drsne panoramske stene s trojno zasteklitvijo in visoko izolacijskim okvirjem, s tipskimi nasadili in okovjem za odpiranje po horizontalni in vertikalni osi.

VHODNA VRATA v stanovanja so protipožarna in protivlomna z varnostno ključavnico.

SENČILA Vsa okna imajo zunanja senčila – krpanke na električno upravljanje.

STENE so opečne z AB vezmi in so debeline 30 cm z izjemo dveh sten v mansardi, ki so 20 cm.

SANITARNA OPREMA je iz kvalitetne sanitarne keramike.

SHRAMBE se nahajajo v pritličnem delu objekta.

OGREVANJE in HLAJENJE Ogrevanje objekta bo z individualno toplotno črpalko zrak/voda. Toplotna črpalka bo imela funkcijo priprave tople sanitarne vode, hlajenja in ogrevanja objekta, ki bo s talnim gretjem ogrevala stanovanjske prostore.

PREZRAČEVANJE Predvideno je naravno prezračevanje objektov, razen v kopalnicah so predvideni tipski kopalniški ventilatorji z izpustom komprimiranega zraka na streho.

TLAKI v objektu bodo obdelani glede na namembnost prostorov.

– keramika: skupni prostori, shrambe, kopalnice, lože

– parket: bivalni prostor. Hrastove deske -oljene, debeline 15 mm.

KANALIZACIJA Vse odpadne vode iz objektov bodo odtekale preko zunanjega revizijskega jaška v javno kanalizacijsko omrežje.

POVRŠINE OB OBJEKTU Vozna površina bo asfaltirana, določene površine bodo tlakovane, vse ostale površine ozelenjene.

TELEKOMUNIKACIJE- možnost priklopa na optično omrežje visokih zmogljivosti.

V oglasu tudi vizualizacija postavitve in opreme enega izmed stanovanj.

Objekta se nahajata v savskem naselju in imata uvoz in izvoz na Borovško cesto, ki vodi do centra kranjske Gore, ki je oddaljena manj kot 1km.

V centru Kranjske Gore so številne restavracije, trgovine, lekarna, obenem pa je Kranjska Gora raj za vse izletnike in športnike, saj se tam nahaja smučarsko središče, v okolici pa veliko možnosti za kolesarjenje, pohodništvo, zimske aktivnosti, zipline, športno plezanje, nordijski center ter možnost teka na smučeh.

V Kranjski Gori si lahko ogledate tudi ogromno naravnih znamenitosti (soteske, slapovi, jezera) ter kulturnih znamenitosti (spomeniki, domačije, muzeji).

Veliko možnosti za mirno ali aktivno preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi.

Vabljeni na ogled

CENA: 245.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Stanovanje
Vrsta : PRODAJA
Cena : 245.000€
Velikost : 66.97 m²
Leto izgradnje : 2020
Stanovanje PRODAJA
  • Velikost : 66.97 m²
  • Visits : 28 in 61 days
245.000€
Agent info
Kontaktirajte nas

12 + 8 =