IVANČNA GORICA

100.16 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 100,16 m2, 3,5-sobno, zgrajeno l. 2020, 1/2 nad., Nov, moderen blok v centru Ivančne Gorice, katerega zasnovo objekta predstavlja 7 novozgrajenih premišljeno načrtovanih stanovanj, ki nudijo kvaliteto bivanja HIŠE (lasten zunanji vhod, velike terase) in kljub temu omogočajo udobje, nizke mesečne stroške in brezskrbnost kot jih nudi STANOVANJE. Na voljo samo še 2 stanovanji.

Stanovanje sestoji iz kuhinje z jedilnico in dnevnega prostora, kjer je tudi izhod na veliko teraso, kopalnice ter treh spalnic. Glavna spalnica ima izhod na balkon.

Velikost 100,16 m2 predstavlja 71,55 m2 bivalne površine, terase: 25,41 m2, klet: 3,2 m2. Stanovanju pripada 1 parkirno mesto.

Tehnični opis:

Gradnja je klasična opečna povezana s potipotresnimi arminobetonskimi elementi. Objekt ima visoko izolativno toplotno in zvočno izolacijo (18cm fasade).

Streha objekta je ravna z 6% naklonom, visokoizolativno obdelana ter zaključena s Siko.

Fasada objekta je kontaktna. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz plošč stiroporja debeline 18 cm. Barva bela v kombinaciji s temnimi vzorci ter deloma macesnovimi letvami.

Kleti so v podkletenem delu objekta, z ločenimi vhodi iz dveh strani (polovica stanovalcev iz ene strani in druga polovica iz druge strani).

Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Vsako stanovanje ima lastno toplotno črpalko za ogrevanje in tudi pripravo sanitarne vode.

Hlajenje je predvideno s klimami za vsako enoto posebej. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Prezračevanje je predvideno z lokalnimi prezračevalnimi napravami. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Dvigalo ni predmet izdelave ampak zgolj rezervirano zemljišče in predpriprava za morebitno nadaljno montažo v dogovoru med stanovalci.

Varovanje je predvideno z alarmnim sistemom za vsako stanovanje posebej. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Telekomunikacije ..možnost priklopa na optično omrežje visokih zmogljivosti.

Vsako stanovanje ima ločen merilni števec za elektriko in vodo.

Okna, drsne stene in balkonska vrata so PVC s trojno zasteklitvijo in visokoizolativnim okvirjem ter kvalitetnim okovjem ter v temni barvi.

Senčila – Krpanke v temni barvi (antracit oz RAL 7016), električno odpiranje in zapiranje.

Vhodna vrata v stanovanja ALU, protipožarna in protivlomna z varnostno ključavnico.

Notranja vrata v stanovanjih so lesena, v osnovi bele barve, kljuka in rozeta iz kromaluminija z cilindrično ključavnico.

Zaključni pod v stanovanjih je parket. V sanitarijah pa je pod iz keramike.

Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.

Terase so obložene s keramiko in začitene z ograjo ter po stropu obdelane z macesnovimi letvami.

Atriji pritličnih stanovanj so sestavljeni iz dela, ki predstavlja teraso obloženo z lesom, deloma pa so zatravljeni. Atriji bodo ograjeni z ograjo.

Posebnost objekta je vhod v vsako stanovanje iz zunanje strani- vsak ima svoj lasten vhod, razdeljenost objekta na polovico in s tem še povečana kvaliteta bivanja ter zagotavljanja še večne intime.

Objekt se nahaja v strogem centru Ivančne Gorice – Zdravstveni dom, Lekarna, Pošta, Banka, Občina, Železniška in Avtobusna postaja, vstop na AC, Trgovina, Vrtec, Frizer…vse to le v radiju cca 50 metrov.

Objekt je dokončan in predvidna vseljivost marec 2020. Arhitekt je za vas pripravil vizualizacijo opremljenega stanovanja.

Za vse nadaljnje informacije nas pokličite na 031 393 703

CENA: 198.600 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Stanovanje
Vrsta : PRODAJA
Cena : 198.600€
Velikost : 100.16 m²
Leto izgradnje : 2020
Stanovanje PRODAJA
  • Velikost : 100.16 m²
  • Visits : 45 in 186 days
198.600€
Agent info
Kontaktirajte nas

2 × 4 =