IVANČNA GORICA

44.50 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 44,5 m2, 1,5-sobno, zgrajeno l. 2019, 30 m2 zemljišča, P/2 nad., Stanovanje z atrijem. V centru Ivančne Gorice se gradi nov, moderen blok, katerega zasnovo objekta predstavlja 7 novozgrajenih premišljeno načrtovanih stanovanj, ki nudijo kvaliteto bivanja HIŠE (lasten zunanji vhod, velike terase) in kljub temu omogočajo udobje, nizke mesečne stroške in brezskrbnost kot jih nudi STANOVANJE.
Stanovanje sestoji predprostora, spalnice, kopalnice, dnevnega prostora ter kuhinje z jedilnico, kjer je tudi izhod na teraso.

Velikost 44,5 m2 predstavlja 41,39 m2 bivalne površine ter kleti: 3,11 m2. Terasa v velikosti 30 m2. Stanovanju pripada 1 parkirno mesto. Možen nakup dodatnih parkirnih prostorov.

Tehnični opis:

Gradnja je klasična opečna povezana s potipotresnimi arminobetonskimi elementi. Objekt ima visoko izolativno toplotno in zvočno izolacijo (18cm fasade)

Streha objekta je ravna z 6% naklonom, visokoizolativno obdelana ter zaključena s Siko.

Fasada objekta je kontaktna. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz plošč stiroporja debeline 18 cm. Barva bela v kombinaciji s temnimi vzorci ter deloma macesnovimi letvami.

Kleti so v podkletenem delu objekta z ločeno kolesarnico in z ločenimi vhodi iz dveh strani (polovica stanovalcev iz ene strani in druga polovica iz druge strani).

Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Vsako stanovanje ima lastno toplotno črpalko za ogrevanje in tudi pripravo sanitarne vode.

Hlajenje je predvideno s klimami za vsako enoto posebej. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Prezračevanje je predvideno z lokalnimi prezračevalnimi napravami. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Dvigalo ni predmet izdelave ampak zgolj rezervirano zemljišče in predpriprava za morebitno nadaljno montažo v dogovoru med stanovalci.

Varovanje je predvideno z alarmnim sistemom za vsako stanovanje posebej. Izvedena bo predpriprava inštalacij.

Telekomunikacije ..možnost priklopa na optično omrežje visokih zmogljivosti.

Vsako stanovanje ima ločen merilni števec za elektriko in vodo.

Okna, drsne stene in balkonska vrata so PVC s trojno zasteklitvijo in visokoizolativnim okvirjem ter kvalitetnim okovjem ter v temni barvi.

Senčila – Krpanke v temni barvi (antracit oz RAL 7016).

Vhodna vrata v stanovanja ALU, protipožarna in protivlomna z varnostno ključavnico.

Notranja vrata v stanovanjih so lesena, v osnovi bele barve, kljuka in rozeta iz kromaluminija z cilindrično ključavnico.

Zaključni pod v stanovanjih je parket. V sanitarijah pa je pod iz keramike.

Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.

Terase so obložene s keramiko in začitene z ograjo ter po stropu obdelane z macesnovimi letvami.

Atriji pritličnih stanovanj so sestavljeni iz dela, ki predstavlja teraso obloženo z lesom, deloma pa so zatravljeni. Atriji bodo ograjeni z ograjo.

Posebnost objekta je vhod v vsako stanovanje iz zunanje strani- vsak ima svoj lasten vhod, razdeljenost objekta na polovico in s tem še povečana kvaliteta bivanja ter zagotavljanja še večne intime.

Objekt se nahaja v strogem centru Ivančne Gorice – Zdravstveni dom, Lekarna, Pošta, Banka, Občina, Železniška in Avtobusna postaja, vstop na AC, Trgovina, Vrtec, Frizer…vse to le v radiju cca 50 metrov.

Objekt je v fazi gradnje in dokončanje najkasneje do marca 2020.

Za vse nadaljnje informacije nas pokličite na 031 393 703

Basic Details
Nepremičnina : Stanovanje
Vrsta : PRODAJA
Cena : 137.000€
Velikost : 44.50 m²
Leto izgradnje : 2019
Stanovanje PRODAJA
  • Velikost : 44.50 m²
  • Visits : 6 in 21 days
137.000€
Agent info
Kontaktirajte nas

14 − nine =