LJUBLJANA, IG

156 m² - Slovenija

Property Description

Soseska gozdni dvori je novozgrajena soseska 5 individualnih hiš, ki so umeščene v idilično okolje narave, kjer jih obdaja gozd ter hkrati bližina središča mesta Ljubljane. Na voljo so še 4 enote.

Velikost hiše 156 m2, velikost zemljišča. 440 m2. Zgrajeno do 3pgf.
Hiše imajo sodobno arhitekturo ter so energetsko učinkovite. Imajo veliko steklenih površin, kar omogoča veliko naravne svetlobe, ter lep pogled v naravo.

Hiše so zgrajene v etažnosti- pritličje in nadstropje. Poleg hiše je tudi nadstrešek za dva avtomobila ter prostor za spravilo koles, orodja..

Tehnična zasnova:
Temelj objekta- talna plošča izvedena po sistemu nizkoenergijske hiše (30 cm). Ogrevanje predvideno na toplotno črpalko. Streha klasična dvokapnica. Fasada v beli barvi v kombinaciji z lesom, izolacija 20 cm. Okna so trislovna PVC. Zunanja senčila- krpanke na elektromotor ter vgrajeni komarniki. Vhodna vrata v antracit barvi z čitalcem prstnega odtisa. V notranjosti bo objekt surov in si bo kupec gradnjo dokončal po svojih željah in okusu. Hiše imajo urejene instalacije- kanalizacija, elektrika, voda in optika.

Urejena bo tudi zunanja okolica- asfaltiranje in zazelenitev, po želji kupca.

V bližini vsa javna infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, banka, lekarna ter avtobusna postaja.

Soseska se nahaja v idiličnem okolju narave, je v neposredni bližini Iškega Vintgarja, Krima in Rakitne ter bogata izbira kolesarskih stez.

Do avtocestnega odcepa 7 min, do centra Ljubljane 12 km, do trgovskega središča Rudnik 10 min.

Vabljeni na ogled

CENA: 298.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Hiša
Vrsta : PRODAJA
Cena : 298.000€
Velikost : 156 m²
Leto izgradnje : 2019
Zemljišče : 440 m²
Hiša PRODAJA
  • Velikost : 156 m²
  • Visits : 46 in 216 days
298.000€
Agent info
Kontaktirajte nas

seventeen − fifteen =