TREBNJE

688 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 688 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 2000, 809 m2 zemljišča, K+P+M. Na atraktivni lokaciji, v strogem upravnem središču mesta, prodamo dobro vpeljan in delujoč gostinski lokal z več kot stoletno tradicijo delovanja. Odlična poslovna priložnost za gostince in investitorje.

Gostinska ponudba se nahaja v dveh nadstropjih. V pritličju je restavracija s tradicionalnim slovenskim pridihom, v prvem nadstropju pa obratuje picerija s krušno pečjo v toskanskem rustikalnem stilu. Vsaka od omenjenih gostinskih enot ima svoj točilni pult ter pokrito, senčno teraso. V kletnih prostorih pa so tehnični, komunikacijski prostori, skladišče, sanitarije.

Infrastruktura: objekt je priklopljen na javno vodovodno, elektro, telefonsko in kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje je centralno, radiatorsko na plin in preko inverterskih klimatskih naprav, ki omogočajo tudi hlajenje. Stavba ima urejeno centralno prezračevanje z rekuperacijo. Objekt ima lastno urejeno parkirišče z osemnajstimi parkirnimi prostori in dovoljenjem souporabe javnih parkirnih mest.

Tehnični opis: objekt odlikuje kvalitetna gradnja. Temelji so armiranobetonski, nosilni obodni zidovi do prve plošče so iz AB masivne gradnje, v pritličju in mansardi pa iz opečnega modularnega zidaka. Okna so lesena s termopan zasteklitvijo, protizvočno in UV zaščito,notranja vrata so lesena. Ostrešje je leseno dvokapno, kritina je opečni bobrovec. Fasada je v “Baumit” izvedbi.

Sama lokacija in dobro funkcionalno zasnovan objekt dopuščata možnost spremembe poslovne dejavnosti, kot npr: zdravstvene ali pisarniške storitve, trgovinska dejavnost, rekreacijski center, itd.

Za več informacij pokličite.

CENA: 1.280.000 EUR

Basic Details
Nepremičnina : Poslovni prostor
Vrsta : PRODAJA
Cena : 1.280.000€
Velikost : 688 m²
Leto izgradnje : 2000
Zemljišče : 809 m²
Poslovni prostor PRODAJA
  • Velikost : 688 m²
  • Visits : 130 in 523 days
1.280.000€
Kontaktirajte nas

three × two =