Sort Option
  • Po tipu
  • Lokaciji
  • Ceni
  • Featured
Grid
List

GROSUPLJE, CENTER

Slovenija

1Picture(s)
30
Velikost 30 m2, pisarna, zgrajena l. 1952, adaptirana l. 2016, 1/2 nad., Svetel poslovni prostor v centru Grosuplja. Vsi stroški vključeni v ceno. Primerno za pisarno, storitveno dejavnost, trgovino, ... Prostor se nahaja v 1. nadstropju poslovne stavbe. Souporaba čajne kuhinje in sanitarijev. Pred stavbo dovolj parkirnih mest. Vsi stroški vključeni v ceno.
350€ Mesečno

GROSUPLJE

Slovenija

5Picture(s)
43
Velikost 43 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2000, 1. nad., Svetel poslovni prostor v poslovno stanovanjskem objektu v centru Grosuplja. Možnost pisarne, trgovine, storitvene dejavnosti. Prostor sestoji iz predprostora, kjer so obešalniki in garderobne omare, osrednjega prostora z velikimi okni in veliko naravne svetlobe, manjše čajne kuhinje in sanitarijev. Prostor je opremljen s klimo.
430€ Mesečno

IVANČNA GORICA

Ivančna Gorica, Slovenija

2Picture(s)
55
Velikost 55 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 2011, P/1 nad., Poslovni prostor primeren za storitveno dejavnost, trgovino ali frizerski salon, oddamo. Prostor ima tudi manjšo kuhinjo, garderobni prostor ter sanitarije. Trenutno v obratovanju frizerski salon. Vsa oprema lahko ostane. Dovolj parkirnih mest pred stavbo.
330€ Mesečno

GROSUPLJE, vsi stroški vključeni

Slovenija

1Picture(s)
55
Velikost 55 m2, pisarna, zgrajena l. 2012, 2. nad., Poslovni prostor primeren za storitveno dejavnost ali pisarne. Vsi stroški vključeni v ceno najemnine. Poslovni prostor se nahaja v urejeni poslovni stavbi, ki ima tudi dvigalo. Souporaba čajne kuhinje in sanitarij. Pripadata dve parkirni mesti. Primerno za pisarne, storitvene dejavnosti, neživilsko trgovino ipd.
550€ Mesečno

ŠMARJE SAP, TLAKE

Slovenija

7Picture(s)
70
Velikost 70 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2001, P+M, Manjša samostojna hiša za oddajo. Sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico in dnevnega prostora ter dveh shramb. V mansardi je manjša čajna kuhinja, ter dve spalnice in dnevni prostor, izhod na balkon. Ob hiši prostor za dva avtomobila. Hiša opremljena s talnim gretjem in klimo. Primerno za dve, največ tri osebe.
600€ Mesečno

GROSUPLJE, SPODNJE BLATO

Slovenija

5Picture(s)
100
Velikost 100 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 2002, 150 m2 zemljišča, P/M, za dolgoročni najem oddajamo pritlične prostore Čebelarskega društva Spodnje Blato. Namembnost prostora je okrepčevalnica. do sedaj se je izvajala dejavnost strežbe pijač. Sestoji iz glavnega prostora s šankom, sanitarjev za goste in posebej za osebje. Majhna kuhinja, shramba, soba za goste.
400€ Mesečno
14 Results returned.Per Page