TREBNJE

77 m² - Slovenija

Property Description

Velikost 77 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2019, mansarda, Novo, svetlo prostorno stanovanje v novozgrajenem objektu, prodamo. Cena: 156.000,00 EUR.

Stanovanje sestoji iz predprostora, kuhinje z jedilnico in dnevnega prostora, ki ima izhod na balkon, dveh spalnic ter kopalnice. Mansarda je popolnoma pohodna in ima lep razgled.

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti, ki sta že všteti v ceno.

Ogrevanje talno na toplotno črpalko (vsakemu stanovanju pripada lastna enota) in uravnavanje temperature preko termostatov. Talne obloge kombinacija parketa in keramike, ter zasteklitev s troslojnimi pvc okni. Velika okna ter balkon nudijo lep pogled na naravo in prinašajo v prostor veliko naravne svetlobe.

Stanovanje se nahaja v novem večstanovanjskem objektu v kraju Štefan pri Trebnjem, katerega odlikuje sodoben videz, kvalitetna gradnja ter funkcionalna razporeditev prostorov. Je v fazi gradnje in bo dokončan predvidoma do avgusta 2019.

Zunanjost objekta bo sodobna in atraktivna z urejeno okolico in obdana z zelenjem.

V objektu bo 17 stanovanj različnih velikosti – od 33 do 120 m2. Stanovanja so med seboj povezana z dvoramnimi stopnicami in dvigalom. Večja stanovanja imajo 3 parkiran mesta, manjša 2.

Tehnični opis:

Objekt je grajen klasično s klasičnimi materiali. Med stanovanji je AB stena 25 cm. Fasada ima 20 cm izolacije, okna so troslojna. V stanovanjih bo predpriprava za možnost vgradnje lokalnega prezračevanja.

Za dodatne informacije pokličite.

Basic Details
Nepremičnina : Stanovanje
Vrsta : PRODAJA
Cena : 156.000€
Velikost : 77 m²
Leto izgradnje : 2019
Stanovanje PRODAJA
  • Velikost : 77 m²
  • Visits : 80 in 205 days
156.000€
Kontaktirajte nas

1 × four =