GROSUPLJE, DVORI

215 m² - Grosuplje, Slovenija

Opis Nepremičnine

Velikost 215 m2, vrstna, zgrajena l. 1988, adaptirana l. 1999, P+M, hiša v mirni soseski Dvori, z veliko zelenja in zasebnosti. Odlikujeta jo tudi razgiban tloris in funkcionalna razporeditev prostorov. Možnost dveh stanovanj z ločenimi vhodi.
Lepo opremljena hiša sestoji iz pritličnega dela v velikosti 90m2, kjer je predprostor, kuhinja, dnevna soba, spalnica, kopalnica, delovni kabinet, shramba, kabinet in utility, kjer je pralnica, likalnica in tuš. Iz dnevnega prostora je izhod na ogrevan in kvalitetno izdelan zimski vrt (velikosti 30 m2), ki celotni hiši daje poseben čar in je uporaben skozi vse leto.

Mansardni del v velikosti 125 m2 ni dokončan, lahko ima ločen vhod. Je toplotno izoliran, vgrajene so predelne stene in pripepljani vsi priključki.

Velik del zemljišča predstavlja zelenica, kjer je postavljen skalnjak, posajena okrasna grmičevja in kjer se otroci lahko brezskrbno igrajo. Na delu parcele je zelenjavni vrt z leseno lopo. Vse je skrbno obdelano in urejeno.

Lokacija hiše nudi hiter dostop do avtocestnega priključka, otroci imajo varno pešpot do šole, v bližini je vrtec in vsa ostala infrastruktura. Kljub vsej bližini mesta pa zasnova hiše nudi popolno zasebnost in mir.

Za ljudi, ki sebi želijo najboljše, imajo radi zelenje, mir in hiter dostop do vse infrastrukture.

CENA: 255.000 EUR

Osnovni podatki
Nepremičnina : Hiša
Vrsta : PRODAJA
Cena : 255.000€
Velikost : 215 m²
Leto izgradnje : 1988
Leto adaptacije : 1999
Zemljišče : 0 m²
Hiša PRODAJA
  • Velikost : 215 m²
  • Visits : 48 in 180 days
255.000€
Kontaktirajte nas

10 + fifteen =